iPhone 5 mula Dijual Di Malaysia Pada 14 Disember 2012


iphone5

Kini syarikat telekomunikasi di Malaysia telah mengemaskini halaman jualan mereka dengan menambah iPhone 5 untuk ditempah oleh peminat-peminat Apple iPhone, dan akan mengambilnya pada 14 Disember 2012.

DiGi menawarkan iPhone 5 melalui tiga pakej berbeza, iaitu iDiGi 88 dengan komitmen bulanan sebanyak RM60 untuk data, iDiGi 138 (RM93) dan juga iDiGi 238 (RM161). Variasi pilihan 16GB, 32GB dan juga 64GB turut disediakan. Walaupun DiGi mengatakan harga iPhone 5 melalui pakej mereka kelak hanya bernilai sekitar RM164 untuk pakej iDiGi 238, namun, untuk permulaan, ia masih memerlukan para pengguna mengeluarkan wang sebanyak RM2012 untuk iPhone 5 16GB.

Terdapat pelbagai pakej yang ditawarkan oleh pihak telekomukasi ini mengikut kesesuaian para pengguna itu sendiri, harga pakej yang ditawarkan adalah mengikut jumlah data internet yang diberikan bulanan. iPhone 5 ini dikatakan terdapat variasi pilihan 16GB, 32GB, dan 64GB turut disediakan.

Bagi sesiapa yang berminat untuk mendapatkan iPhone 5 ini bolehlah menyemak maklumat di halaman rasmi syarikat telekomunikasi yang anda ingini untuk membuat perbandingan yang mana satu diantaranya bersesuaian dengan komitmen bulanan anda.

 

Advertisements

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: